Återvinn eller försvinn!

Tobbe Trollkarl har skapat ”Återvinn eller försvinn”, en helt ny show, galet underhållande och magisk precis som vanligt men även med ett budskap; rädda miljön!

Låt oss tillsammans skapa framtidens miljöhjältar! I föreställningen så går Tobbe igenom på ett underhållande sätt VARFÖR och HUR vi återvinner och återanvänder. Mer info här

Vuxenshow

Tobbe Trollkarl – inte bara för dom små!

I showen ”Tobbe Trollkarl – XXX rated” riktar han sig enbart mot en vuxen publik.
Tobbe har, vilket många inte vet, jobbat med trolleriet i mer än 20 år och alltid jobbat mycket mot företag och rena vuxengig, både på scen och close up.
Showen är, även den galen och fartfylld med mycket musik, framförallt väldigt rolig! Stort och smått blandas i ett högt tempo som välter vilken publik som helst!

Showen kan byggas ut med stora illusioner samt close up runt borden, VDn kan trollas fram eller (kanske hellre) bort.

Konferencier

Tobbe jobbar mycket som magisk konferencier, vilket är ett extremt lyckat koncept med lite magic mellan talare eller framträdanden!
Tobbe är ständigt aktuell i TV i olika konstellationer, som programledare, reporter eller gäst.

Familjeshow

För alla mellan 0-99 år!

Tobbe är en av sveriges mest bokade barn&familjunderhållare. Han bjuder på en show utöver det vanliga, glöm gamla gubbar i höga hattar, här är det galet tempo, galen humor & trolleri i en salig blandning!
Showen är anpassad för en familjepublik med mycket skratt, där dom vuxna skrattar minst lika mycket som barnen. Just det skiljer kanske Tobbe mest från andra barnakter idag.

Är scenen stor kan showen byggas ut med stora illusioner, assistenter och teknik, allt är möjligt!